Transport

Het (groupage) vervoer gebeurt dagelijks door geheel Nederland, België, Duitsland en Noord Frankrijk. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van 75 vrachtwagencombinaties, allen bemant met vakbekwame chauffeurs.
Voor wat betreft verpakte stukgoederen zijn onze chauffeurs gediplomeerd om gevaarlijke stoffen te vervoeren, bovendien zijn de vrachtauto's voorzien van een volledige ADR-uitrusting.

Bovendien hebben wij jarenlange ervaring in het afhandelen van zeecontainers in de havens Rotterdam, Antwerpen,Zeebrugge en Terneuzen. Trucking van deze containers voeren wij uit naar onze eigen opslagplaats en na eventuele behandelingen en opslag in onze loodsen kunnen wij voor de distributie door geheel europa zorgen.

Hoewel wij het meest vertrouwd zijn met verpakte stukgoederen kunnen wij ook Uw containervervoer alsmede Uw bulkvervoer verzorgen.
Door middel van geavanceerde bulk-laadsystemen, zijn wij in staat om Uw producten, zowel vanuit zakgoed als big bags, te verladen in onze bulkopleggers.
Als u wenst dat uw goederen gewogen worden, kunnen wij dit op onze gecertificeerde weegbrug realiseren (certificaat).

Wij zorgen dus niet alleen voor een just in time levering, maar ook voor een juiste behandeling van Uw goederen.
Alle benodigde documenten, die betrekking hebben op het transport kunnen vanuit ons geautomatiseerd computersysteem worden vervaardigd.

Voorwaarden:

Gedurende het binnenlands transport is bij schade de aansprakelijkheid geborgd conform de AVC condities en bij internationaal transport conform het CMR verdrag.
Als U extra waarden tijdens het transport wenst te verzekeren kunnen wij dit ook voor U verzorgen.

Contactpersonen voor meer informatie en tarieven:

E-mail: sales@tielemantransport.nl